8282

вартість дзвінка за тарифами вашого оператора

Реєстрація майстра

Політика конфіденційності

Даний веб-сайт (http://telemaster.com.ua) може використовуватися для збору, обробки та зберігання  персональних даних Відвідувачів сайту Адміністрацією сайту (надалі – «Адміністрація»), у відповідності з цією політикою конфіденційності (Політика), а також нормами чинного законодавства України.

Ця Політика застосовується до персональних даних, зібраних та / або іншим чином оброблюваним Адміністрацією через даний веб-сайт.

Заповнюючи на сайті графи, які містять персональні дані, Відвідувач тим самим погоджується з цією Політикою і надає дозвіл на збір, зберігання, використання та розголошення своїх персональних даних відповідно до цієї Політики, Законів України «Про захист персональних даних», «Про захист прав споживачів», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах».

Відвідувач визнає, що у разі недбалого ставлення Відвідувачем до безпеки і захисту його персональних даних і даних авторизації треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису і персональних та інших даних Відвідувача. Адміністрація не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.

Адміністрація не несе відповідальності за шкоду або збитки, які поніс Відвідувач або треті особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов Даної Політики конфіденційності, інструкцій або вказівок про порядок використання Сайту, щодо порядку розміщення даних та інших технічних питань.

 

Способи та мета збору персональних даних

Адміністрація збирає персональні дані онлайн через веб-сайт. Персональні дані та іншу інформацію про Відвідувача  сайту заповнює сам Відвідувач. Фізичним особам може надаватися доступ до даного веб-сайту без збору або розкриття та обробки будь-яких персональних даних.

Персональні дані збираються з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин та виконання договірних зобов'язань з надання послуг.

Адміністрація може збирати, зберігати і використовувати такі персональні дані Відвідувачів сайту (Майстрів):

  • ім'я (прізвище, ім'я, по батькові);
  • адреса електронної пошти (e-mail);
  • номер мобільного телефону;
  • населений пункт;
  • логін та пароль;
  • фотографію Майстра;

Види неособистої інформації, яку Адміністрація може отримати автоматично, включають в себе:

  • Адреси сторонніх сайтів, з яких Відвідувач перейшов на Сайт;
  • Адреса мережевого протоколу IP (IP-адресу) Відвідувача;
  • Сторінки, що переглядав Відвідувач;
  • Технічну інформацію про браузер і комп'ютери Відвідувача;
  • Інформацію про помилки роботи ресурсу, ініційованих Відвідувачем;

 

Сайт також зберігає на комп'ютері Відвідувача файл cookie-як допоміжний засіб для функціональності Сайту. Коли Відвідувач відвідує Сайт, Адміністрація автоматично відстежує інформацію про візит, використовуючи стандартні інструменти Інтернет-індустрії, в тому числі програмне забезпечення для відстеження в мережі Інтернет, журнали сервера і файли cookie першої сторони. Файли cookie являють собою текстові файли, які Сайт розміщує на жорсткому диску. У файлах cookie може зберігатися інформація про комп'ютер Відвідувача, тип використовуваного ним браузера і кількість відвідувань того чи іншого сайту з даного комп'ютера. Адміністрація також використовує файли cookie для того, щоб дати Сайту можливість зберегти інформацію про Відвідувача і під час повторних відвідувань Відвідувачем Сайту, забезпечити більш комфортне і ефективне використання Сайту.

Відвідувач погоджується з тим, що Адміністрація може використовувати його персональні дані для: передачі третім особам, партнерам Адміністрації у порядку, що  відповідає цій Політиці, іншим угодам та дозволам, згідно з чинним законодавством України; надання послуг і клієнтської підтримки на запит клієнта; поліпшення власних послуг, змісту сайту та реклами; повідомлення клієнта про послуги, новини і рекламні пропозиції  за допомогою SMS, електронних повідомлень, пошти.

 

Розголошення персональних даних

Адміністрація має право надавати третім особам персональні дані Відвідувачів лише в наступних, обмежених випадках:

  • Відвідувач надав згоду у вигляді встановлення відмітки «Я приймаю Політику конфіденційності, а також надаю згоду на  обробку моїх персональних даних Адміністрацією на сторінці сайту.
  • Адміністрація надає таку інформацію своїм партнерам, дочірнім компаніям, агентствам і субпідрядникам, іншим третім особам з метою, для якої ця інформація була зібрана. Адміністрація вимагатиме від даних осіб згоди на використання інформації відповідно до цієї Політики конфіденційності, а також інших належних засобів забезпечення конфіденційності та безпеки.
  • За обґрунтованими запитами державних органів, які мають право отримувати такі дані.
  • Адміністрація може надавати третім особам загальну інформацію (статистичні дані, узагальнену інформацію), яка не містить персональну інформацію і яка не ідентифікує Відвідувача індивідуально.

 

Права Відвідувачів як суб’єктів персональних даних

1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

 2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5) пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

 

Безпека та конфіденційність

Для забезпечення безпеки та конфіденційності Персональних даних, які Адміністрація збирає на сайті, використовуються мережі даних, захищені, серед іншого, шлюзом захисту і паролем. У ході обробки  Персональних даних Відвідувачів, Адміністрація вживає розумні заходи, спрямовані на захист цієї інформації від втрати, неправильного використання, несанкціонованого доступу, розкриття, зміни або знищення.

 

Порядок зміни/видалення інформації

Відвідувач в будь-який момент має право не надавати  Адміністрації персональні дані або вирішити заблокувати прийом файлів cookie. Відвідувач також можете відмовитися від отримання від електронних листів або інших повідомлень рекламного характеру, або ж звернутися до  Адміністрації із запитом про те, щоб  Адміністрація не ділилася персональними даними, зібраними на Сайті, з неафілійованими третіми особами для використання ними в їх власних маркетингових цілях. Звернутися з таким запитом Відвідувач може, відправивши електронного листа за адресою: info@telemaster.com.ua .

Робота деяких можливостей Сайту, для яких необхідна наявність інформації про Відвідувача, може бути припинена з моменту зміни/видалення інформації.

Персональні дані Відвідувача зберігаються до моменту їх видалення Відвідувачем.

Достатнім повідомленням Відвідувача про видалення чи іншу обробку персональних даних буде лист (інформація), спрямований на електронну пошту, вказану Відвідувачем.

 

Додаткові умови

У разі, якщо будь-яке положення Політики конфіденційності, включаючи будь-який пункт або його частину, визнається таким, що суперечить закону, або є недійсним, це не вплине на інші положення, які, не суперечать закону, вони залишаються в повній силі і є дійсними, а будь-яке недійсне положення, або положення, яке не може бути виконано, без подальших дій Сторін, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності і можливості виконання.

Дана Політика конфіденційності поширюється на Відвідувача з моменту, коли під час використання Сайту він при передачі своїх Персональних даних погодився з умовами даної Політики конфіденційності та діє до тих пір, поки на Сайті зберігається будь-яка інформація про Відвідувача, у тому числі і персональні дані.

До відносин між Адміністрацією і Відвідувачем, застосовується законодавство України. Кожна сторона повністю погоджується з тим, що відповідні суди України мають виняткову юрисдикцію щодо будь-яких претензій і суперечок, які виникають між Сторонами.